Voimistelukoulu Tiistaisin

LOPPUKAUSI 50€ 


Kevätkausi 10.1.-23.5.2023

1h/vko kevätkausi 220€ (+ jäsenmaksu 35€ niiltä, jotka eivät ole syksyllä jäsenmaksua maksaneet)

Untuvikot  4-6-vuotiaat tiistaisin klo 17-18

Höyhenet 7-10-vuotiaat tiistaisin klo 18-19

Tähdet 10-14-vuotiaat tiistaisin klo 18-19

Harjoituspaikka: Jokivarren koulu, Sorvatie 16, 01480 Vantaa

Vastuuvalmentaja: Uljana Timonen (svsvantaa@gmail.com)

Rytmisen voimistelun alkeiryhmässä harjoitellaan monipuolisia perustaitoja tavoitteena liikunnan ilo, motoristen perustaitojen kehittyminen ja terveyttä edistävä liikunta. Rytminen voimistelu on monipuolinen laji, jossa perusvoimistelun lisäksi harjoitellaan mm. välinetekniikkaa, koordinaatiota, nopeutta, liikkuvuutta, vartalonvoimaa- ja hallintaa, akrobatiaa sekä myös tanssi ja baletti kuuluvat osana rytmisen voimistelun harjoittelua.

Tunneilla on tavoitteena liikkumisen riemu, jonka avulla lapselle syntyy innostus voimisteluun ja monipuoliseen liikkumiseen. Lapset oppivat taitoja jokainen yksilöllisesti omaan tahtiinsa. Tunneilla opitaan myös keskittymään, kannustamaan muita ja noudattamaan yhdessä sovittuja pelisääntöjä.

Alkeisryhmissä keskitytään perusvoimistelutaitojen kehittymiseen, koordinaatioon ja liikkuvuuteen, akrobatiaan sekä hyvään vartalon hallintaan eli ryhtiin. Myös rytmisen voimistelun välineillä harjoitellaan alusta lähtien. Naru, pallo ja vanne ovat pääosin ne välineet, joilla aluksi harjoitellaan.

Joulu- ja kevätnäytöksiin valmistaudutaan esitysohjelmalla, esiintyminen on vapaaehtoista.Voimistelu tukee lapsen kehitystä ja koordinaatiota monipuolisesti ja antaa hyvän pohjan myöhemmällekin harrastamiselle lajissa kuin lajissa - tukilajinakin voimistelu sopii kaikkeen urheiluun.

Harjoituksen kesto 60 min. 

Ryhmään osallistuminen ei edellytä aiempaa harrastustaustaa.

Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen täytyy tehdä ennen tunnille tuloa

Tunteja ei pidetä koulujen loma-aikoina (syysloma, joululoma, talviloma, pääsiäinen) eikä pyhä- tai aattopäivinä.

Harrasteryhmiin ilmoittautumisen yhteydessä jäsenohjelma luo ilmoittautujalle laskun. Ensimmäisen tunnin voi käydä kokeilemassa maksutta, jonka jälkeen lasku tulee maksaa. 

Maksuja ei voi katkaista kesken kauden, vaan ne menevät aina kausi kerrallaan (syksy/kevät).

Uudet voimistelijat: Rekisteröidy ensin jonka jälkeen ilmoittaudu ryhmään. Muista säilyttää kirjautumistunnuksesi ilmoittautumisjärjestelmäämme!

Ohjeet: Rekisteröi ohjelmaan ensin alaikäisen lapsen huoltaja. Huoltaja saa ilmoittautumisjärjestelmän vaatiman salasanan sähköpostitse. Tämän jälkeen voit kirjautua ilmoittautumisjärjestelmään, käyttäjätunnuksena toimii huoltajan sähköpostiosoite. Nyt voit lisätä uuden harrastajan tiedot ohjelmaan kohdassa ”Omat tiedot”. Ilmoita alaikäisen sähköpostiosoitteeksi huoltajan sähköpostiosoite. Kaikki tiedotteet ja laskut lähetetään tähän osoitteeseen. Rekisteröityäsi alaikäisen voit ilmoittaa hänet haluamaasi liikuntaryhmään.