Tervetuloa voimistelemaan SVS Vantaalle!   


SVS Vantaan tavoitteena on tarjota taitotasoltaan erilaisia voimistelijan polkuja nuorille voimistelijoille.  Rytmisessä voimistelussa tavoitteenamme on kehittää voimistelua ja tarjota korkeimmalle tasolle tähtäävää  voimistelua.

Harraste -ja valmennusryhmiin tulee ensin rekisteröytyä ilmoitusjärjestelmään. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun ja samalla vahvistuksen ryhmään ilmoittautumisesta.  Kaikkien ryhmien harjoitusmaksu on kausikohtainen.  

Harrasteryhmien syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun, kevätkausi tammikuusta toukokuuhun.

Valmennusryhmien syyskausi kestää heinä- elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta kesäkuuhun, poikkeuksena esi -ja minivalmennus joiden kevätkausi tammikuusta - toukokuuhun.

Maksut


Jäsenmaksu

SVS Vantaan jäsenmaksu on 35€ kaudella 2022-2023 jäsenmaksu peritään kaikilta ryhmiin osallistuvilta kauden alussa yhden kerran (jäsenmaksua jää seuralle jos ei osalistu/lopettaa).

Vakuutus

Valmennusryhmissä vanhemmat huolehtivat, että lapsella on voimassa oleva vakuutus. Vakuutus on joko kilpailulisenssin yhteydessä tai oma vakuutus.

Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut

Kilpailuihin osallistumisesta sovitaan kauden alussa oman valmentajan kanssa. Kunkin ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun osallistumisesta. Kilpailun järjestäjä määrää maksun suuruuden Voimisteluliiton suositusten mukaan. 

Sitoutuminen kaudelle


Valmennusryhmiin sitoudutaan lisenssikauden 2022-2023

Mikäli lopetat kesken kauden, toimintamaksu maksetaan täysimääräisesti kauden loppuun asti.
Poikkeuksena pitkäaikainen sairastuminen, josta lukee alla lisää.

Harrasteryhmät 

Jos ryhmään ilmoittautunut jäsen lopettaa harrastuksensa kesken kauden tai jos harjoituskertoja joudutaan perumaan seurasta riippumattomista syistä (esim. koulujen perumat salivuorot), emme tällöin palauta maksettuja harjoitusmaksuja. Harjoitusmaksu ei sisällä myöskään Voimisteluliiton tapahtumiin osallistumiseen vaadittavia lisenssejä.

Ryhmään voi osallistua vain, jos jäsenmaksu sekä kausimaksu on maksettu. Jos maksuja ei ole hoidettu muistutuksesta huolimatta viikon sisällä, valmentaja/ohjaaja ei ole oikeutettu päästämään voimistelijaa tunnille.

Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen täytyy tehdä ennen tunnille tuloa

Keskeytyksestä tulee aina ilmoittaa viipymättä sekä ryhmän valmentajalle että osoitteeseen svsvantaa@gmail.com

Ryhmän vaihto

Ryhmää vaihdettaessa maksetaan kuukauden loppuun asti vanhan ryhmän ja seuraavan kuukauden alusta uuden ryhmän maksu.

Maksuhyvitykset


Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Huom! 3 viikon omavastuu.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot - Ei hyvitystä.

Kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Huomioiden kuitenkin järjestävän seuran mahdolliset käsittelykulut tai muut vastaavat, jotka vähennetään palautettavasta maksusta.

Ohjeet: Rekisteröi ohjelmaan ensin alaikäisen lapsen huoltaja. Huoltaja saa ilmoittautumisjärjestelmän vaatiman salasanan sähköpostitse. Tämän jälkeen voit kirjautua ilmoittautumisjärjestelmään, käyttäjätunnuksena toimii huoltajan sähköpostiosoite. Nyt voit lisätä uuden harrastajan tiedot ohjelmaan kohdassa ”Omat tiedot”. Ilmoita alaikäisen sähköpostiosoitteeksi huoltajan sähköpostiosoite. Kaikki tiedotteet ja laskut lähetetään tähän osoitteeseen. Rekisteröityäsi alaikäisen voit ilmoittaa hänet haluamaasi liikuntaryhmään.

#Yhdessäparemmaksi #voimistelu #rytminenvoimistelu #liikutaanyhdessä #svsvantaa_finland