Harrastevalmennus (2012-2007 syntyneet)


Seurassamme toiminta perustuu positiiviseen ja kannustavaan vuorovaikutukseen. Lapset saavat kehittyä yksilöllisesti ja tavoitteena on sytyttää liikunnan ilo ja oppia monipuolisesti uusia taitoja hyvässä ilmapiirissä. Harjoitukset ovat monipuolisia ja suunnitelmallisia, vastuuvalmentajamme ovat koulutettuja ja osaavia valmentajia, jotka työskentelevät ammattitaitoisesti lasten parissa.

Harjoituksiin sisältyy mm. perusvoimistelua, akrobatiaa, välinetekniikkaa, balettia, vartalon vaikeusosia, koorninaatiota ja tanssia.
Myös esiintymiseen ja ilmaisun harjoitteluun kiinnitetään huomiota.
Lisäksi kehitetään perusominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, kestävyyttä, voimaa ja nopeutta.

Ryhmän voimistelijat suorittavat Suomen Voimisteluliiton rytmisen voimistelun Pronssi-, Hopea- ja Kultamerkkejä ja osallistuvat halutessaan Stara-tapahtumiin.

Harrastevalmennusryhmässä ei ole pakko osallistua kilpailutoimintaan. Myös omaksi iloksi harjoittelevia valmennetaan monipuolisesti ja kannustetaan omien tavoitteiden saavuttamisessa. Kaikki ryhmän voimistelijat pääsevät esiintymään seuran joulu-ja kevätnäytöksissä.

 
HARJOITUSMAKSU 

110 € /kk (2xvko)

130€ / kk (3xvko)

35€ jäsenmaksu (vuosi) 

Toimintamaksu 50€ (lukukausi)


VASTUUVALMENTAJA

Uljana Timonen

Uudet voimistelijat:

rekisteröidy ensin jonka jälkeen ilmoittaudu ryhmään. Muista säilyttää kirjautumistunnuksesi ilmoittautumisjärjestelmäämme!