Lapset ja Prenuoret (2014-2011)


Ryhmässä valmentaudutaan ja kilpaillaan uuden kilpailujärjestelmän mukaisissa kilpailuissa ja suoritetaan kultamerkkiä tai timanttimerkkiä.
Jokaiselle valitaan oman taitotason ja tavoitteiden mukainen kilpailusarja.
Kilpailuihin osallistutaan yksilöinä, duoina tai joukkueena.

Harjoitukset ovat monipuolisia, suunnitelmallisia ammattivalmentajan vetämiä harjoituksia. Harjoituksiin sisältyy mm. perusvoimistelua, akrobatiaa, välinetekniikkaa, balettia, vartalon vaikeusosia, koorninaatiota ja tanssia.
Myös esiintymiseen ja ilmaisun harjoitteluun kiinnitetään huomiota.
Lisäksi kehitetään perusominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, kestävyyttä, voimaa ja nopeutta.

Kilpailukaudella keskitytään kilpailuohjelmien harjoitteluun ja kilpailemiseen valitussa kilpailusarjassa. Voimistelijoiden on myös tärkeää osallistua vuoden aikana järjestettäville leireille kotisaleilla tai Kisakalliossa. Oman seuran leirejä pidetään syyslomalla, tammikuun alussa, talvilomalla helmikuussa ja koulujen kesälomalla kesäkuussa. Leirien aikana pystytään panostamaan tiettyjen taitoalueiden harjoitteluun monipuolisesti ja tehokkaasti, joka auttaa voimistelijoita saavuttamaan omia tavoitteitaan entistä paremmin.

Kaikki ryhmän voimistelijat pääsevät esiintymään seuramme joulu-ja kevätnäytöksissä. Lisäksi pääsemme kauden aikana esiintymään seuran toimintaa mainostettavissa tapahtumissa.


VALMENNUSMAKSU 2022-2023

145 €/kk (3xvko)

160€/kk (4xvko)

180 €/kk (4-5xvko)

Toimintamaksu 50€/lukukausi

jäsenmaksu 35€  (vuosi)

VASTUUVALMENTAJA

Kirsi Huotari

Uudet voimistelijat:

Rekisteröidy ensin jonka jälkeen ilmoittaudu ryhmään.
Muista säilyttää kirjautumistunnuksesi ilmoittautumisjärjestelmäämme!